Over ons

Bubbels & Bites is gevestigd op het gezelligste plein in Alkmaar. Het Waagplein. Bubbels & Bites heeft ruime openingstijden en is erg sfeervol ingericht. Ideaal voor een lekkere lunch, diner of borrel.

Naast onze uitgebreide kaart serveren wij tevens de beste sushi van alkmaar, in onze keuken zult u dan ook een heuse sushi chef aantreffen, die ter plekke de sushi vers zal bereiden.

Alkmaar is een historische stad die bekend staat om zijn kaas. Alkmaar geeft veel ruimte voor leuke uitstapjes en evenementen. Daarnaast kunt u prima winkelen, een museum pakken of een rondvaart door de grachten beleven. Kortom, genoeg te beleven in Alkmaar.

In de zomer kunt u op grote terras heerlijk genieten van diverse biersoorten, wijn of andere dranken.

U kunt ook altijd gebruik maken van onze afhaal. Belt u gerust uw bestelling door.

Begin april 2016 opende Bubbels & Bites haar deuren. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Door de grote keuze aan speciaalbieren en tapbieren komt menig bierkenner hoe dan ook langs. De gezellige atmosfeer, vriendelijk maar ook zeker bekwaam personeel maakt het bezoek compleet. Bubbels & Bites heeft een ruim wisselend bier assortiment en een gigantisch terras.

Op het Waagplein bedienen wij maar liefst 210 terrasplekken! Voor een heerlijk zomerse dag in het bruisende centrum van Alkmaar. Een bekende hotspot voor leuke feesten, evenementen en meer.
– Koningsdag
– De wekelijkse kaasmarkt
– Opening Plus Wandel4daagse
– De Alkmaarse Culinaire Plaza
– Taptoe